Definitief ontharen met IPL

Definitief ontharen is een ontharingsmethode die werkt door middel van een puls van licht. De puls wekt warmte op in de haarzakjes, waardoor het het haarzaakje vernietigt wordt en er nooit meer een haartje terug kan groeien. Definitief ontharen is op elk lichaamsdeel eenvoudig en mogelijk met de MedCos IPL-methode. Het is bovendien snel. Zo is de gemiddelde behandeltijd voor definitief ontharen van oksels of bikinilijn slechts vijf minuten. Ben je overtuigd plan direct je afspraak in!

 

VOORDELEN

  •  Nooit meer scheren, epileren of waxen.
  •  Geen ingegroeide haartjes of stoppels.
  •  Haarreductie van 80-90% na gemiddeld 8 behandeling
  •  Geen gebruik van plakkerige gel tijdens de behandeling
  • Sneller dan andere systemen
  •  Professioneel opgeleid

Definitief ontharen, nooit meer scheren, epileren, harsen of waxen, geen stoppels meer en geen ingegroeide haartjes op je oksels, bikinilijn of rug: dát is wat de Intense Pulsed Light methode voor je kan betekenen. Met medcos IPL apparaat ben Je verzekerd van hoogstaande kwaliteit en een optimale service.


Is definitief ontharen met IPL geschikt voor ieder haartype?

Definitief ontharen met IPL kan bij veel mensen zorgen dat haar voorgoed wordt verwijderd. Helaas is deze behandeling niet geschikt voor elk haartype. Mensen met rood of grijs haar kunnen geen gebruik maken van deze behandeling. Mensen met grijs haar en rood haar hebben geen of onvoldoende pigment in het haar. Hierdoor kunnen lichtflitsen en warmte niet via het haar het haarzakje bereiken. Twijfel je of je  behandeld kan worden met een IPL behandeling? Vraag gerust ons personeel om deskundig advies. DNA staat voor kwaliteit en biedt jou alleen een behandeling aan als wij zeker zijn dat je haren worden verwijderd.